Välkommen till Livstecken.se

Jag erbjuder föreläsningar och handledning i barnmorskans alkoholsamtal. Även annan processinriktad psykosocial grupp- och enskild handledning.

Under ”Studier” (om Barnmorskans samtal om alkohol i ett livscykelperspektiv med båda blivande föräldrarna) i menyn till höger finns presentationer, uppsats, vetenskapliga artiklar, arbeten och formulär.

Om du testar eller använder materialet uppskattar jag återkoppling från dig via mail eller telefon – för bidrag till intressant utveckling inom folkhälsoarbetet.

Jag har 34 års erfarenhet som klinisk barnmorska, 6 år som sjuksköterska vid Ätstörningsteamet BUP i Malmö, sedan år 2011 studierektorsuppdrag VFU-ssk 50% inom Skånevård Sund/Psykiatri, projektarbete 50% via Folkhälsomyndigheten (samt doktorand vid Institutionen för Kvinnors och barns hälsa Uppsala universitet).

Min önskan är att bidra till utveckling av psykosocialt- och hälsofrämjande arbete inom hälso- och sjukvården, skolan och kyrkan. Jag har vidareutbildat mig inom Nordiska högskolan för folkhälsovetenskap samt inom St. Lukas och var kursledare för St. Lukas psykosociala handledarutbildning i Göteborg år 2002-2006.

Mer information om mig, Hjördis Högberg, finns i Curriculum Vitae (CV) och i Kontakt – se menyn.

Annons
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s